NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Yahoo messenger 11 - versiune beta

Noua versiune a Yahoo Messenger, varianta 11, inca in testare beta, pare sa fie aproximativ la fel, ca aspect, ca si versiunea 10. La capitolul noutati, avem conectare cu contul de Facebook, ceea ce iti permite sa vorbesti direct cu cei cu cont pe Facebook si care sunt online. Nu stiu cat este de sanatos, dar, treaca de la mine.
Arhiva pare sa fie tinuta acum online, ceea ce este mai convenabil, mai ales daca lucrezi de pe mai multe calculatoare. Accesul la archiva este mult mai facil, iar interfata prietenoasa.
Poti juca unele jocuri de pe Facebook direct din Yahoo Messenger, si, desi se fac referiri la posibilitatea de a fi logat de pe mai multe dispozitive (PC, iPhone, etc), unii utilizatori se plang de deconectarea YM la logarea de pe alt dispozitiv.

Ca si resurse, consuma in jurul a 120 Mb, ceea ce este... mhmh... un pic cam mult, mai ales daca ai un sistem mai vechi. Sa spunem ca probabil nu vei dori sa porneasca automat, penntru ca va insemna inca 2 minute de asteptare dupa pornirea Windows-ului.

O alta schimbare ce am observat-o este legatura directa care o are cu contul de Twitter, majoritatea twiturilor aparand in fereastra de Yahoo updates, in coltul drept al monitorului. Gasesti toate noutatile in fereastra Y! Updates din Y!Messenger.

Daca vrei sa il testezi, poti descarca Yahoo Messenger 11 Beta aici.



BitDefender

0 comentatori

Dofollow Blog