NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Nu citi si nu te uita la televizor! E ziua lui! A copilului!

Photographer Vik Orenstein

Si pentru ca suntem atat de mult dependenti de aceste lucruri, daca va spun astazi sa nu le faceti, nu ma veti asculta.
Nu va puteti abtine. Sunteti dependenti de toate acestea. Ce ar trebui sa faceti azi?

Daca deja nu stii raspunsul, atunci sa-ti fie rusine. Mergi frumos si incearca sa ii procuri o mica bucurie unui copil. Sau mai multora. Desi este urat din partea unei societati moderne sa ne invete ca exista o zi din an care este Ziua copilului, in loc sa ne invete ca FIECARE zi este ziua copilului. Mici probleme de mentalitate si de punere in practica a unor idei. (Pentru ca, nu este asa, in fiecare zi ai cate o idee si cate un impuls de a face ceva distractiv cu copilul, si da, de fiecare data amani pe altadata. Care altadata ramane uitat. Pentru ca ideile sunt multe.)

Ei bine, ei, cei mici, nu traiesc cu aceste idei. Ei traiesc cu sentimente si bucurii, pe care trebuie sa i le procurati. Le este foame de asa ceva. Si tu ii servesti numai cu idei, care, pe deasupra, raman numai in mintea ta. Si nu, intentia nu conteaza. Ea nu poate fi cuantificata nici de un adult, daramite de un copil. Degeaba mergi la el sa ii spui ca "am vrut sa....", mai bine taci si recunosti ca NU ai facut acel "am vrut sa...".

Intre a face mincare, a merge/veni/odihni servici (caci asta este scuza cea mai frecventa) si multe alte actiuni, incape, repet, incape un simplu zambet, o vorba buna, o mangaiere, si chiar o mica harjoana. Doar ca suntem prea obositi. Si nu vezi ca "cel mic" tocmai ti-a spus ceva. Chiar daca numai cu ochii sau cu un simplu gest. Lasa deoparte altele si decodifica dorinta sa. Stai linistit, nu il rasfeti cu asta, ci ii demonstrezi ca exista comunicare, intelegere, si mai ales, dragoste. Spui intotdeauna ca ai face orice pentru copil, dar de fapt acel orice incepe de aici. Pune deoparte gandurile tale de adult si intra in lumea lor. Te va ajuta si pe tine si va fi o bucurie enorma si lui. Si nu mai trai la nivelul declaratiilor. Nu tine figura, si iti vor intoarce "favoarea".

La Multi Ani, dragi copii, si iertati-i pe cei mari, ca nu stiu ce fac!


MarketOnline
MarketOnline

0 comentatori

Dofollow Blog