NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Laptop pentru Ghita - oferta personalizata

HP Biscotti la numai 2000 de lei
Mda, azi ma voi adresa aproape exclusiv lui Ghita. Cine este? Un blogger despre care va voi vorbi mai tarziu.
Sa trecem la treaba: La rugamintea ta, am cautat pe internet un laptop care sa corespunda tehnic cerintelor unui blogger ca tine. Crede-ma, alegerea a fost mare, produse exista cu duiumul, dar in final m-am oprit la QuickMobile.ro. Pretul indicat de tine incadreaza acest laptop si iti voi insirui cateva lucruri pentru care merita sa il cumperi. Nu voi intra in detalii tehnice, iti voi indica doar ce si de ce corespunde.
In primul rand, ai un procesor de 64 de biti care va face fata multelor pagini deschise de tine in timpul cautarilor, a paginilor de socializare si multe altele (in acest fel nu va trebui sa astepti sa raspunda la comenzile date de tine). Memoria de 4 Gb te ajuta sa comuti rapid intre programe, sa poti edita o fotografie, si eventual sa te joci un pic pentru relaxare, toate acestea fara sa fii nevoit sa inchizi vreuna dintre aplicatii. Spatiul de stocare este indeajuns de mare pentru a avea atat Windows 7, care, apropo, vine cu licenta (deci nu te doare capul), cat si un sistem de operare Linux (poti testa linistit creatiile tale). Cititorul de carduri este multifunctional, trebuie sa scoti din aparatul foto numai cardul si deja poti lucra pe fotografiile facute. Conexiunea fara fir te lasa sa lucrezi de unde vrei, iar camera web, microfonul si altele te ajuta sa intri pe chat cu Ioana cand vrei. Ah, sa nu uit, ai 3 porturi USB, asa ca poti folosi linistit plita acea USB pentru a-ti tine cafeluta calda. Nu mai vorbesc de ecranul de 17,3", indeajuns de mare sa poti vedea lucrurile si de la distanta, iar daca iti spun ca are si legatura aceea HDMI pentru televizorul cel nou, vei intelege ca poti vedea filmele din pat(nici nu te gandeai la asa comoditate, nu?).
Ma voi opri aici, sa nu iti fac capul calendar, si iti voi spune ca daca ar fi vorba sa cumpar pentru mine un laptop cu 2.000 de lei, aceasta ar fi alegerea mea.

P.S. Desi este o oferta personalizata, daca ai citit pana la capat cele scrise inseamna ca iti surade ideea de a avea si tu unul. Nu mai visa si cumpara, vei fi si tu multumit.

2 comentatori

supa de varza Wednesday, November 30, 2011 at 1:27:00 PM GMT+2

foarte tare! doar daca as avea banii sa imi cumpar unul! :(

Placa-video-laptop Wednesday, January 9, 2013 at 5:17:00 PM GMT+2

Eu zic ca merita mai mult sa-ti cumperi un laptop second, cu performante mari, si cu vreo 6 luni de garantie. Oricum bateriile nu tin mult, si-s scumpe ca sa fie tot inlocuite. Eu zic ca un laptop second-hand, in stare buna, e o alegere mai buna decat unul nou. Dar bineinteles, cine are bani - free to go, daca as avea multi bani, si eu as cumparat unul nou.

Dofollow Blog