NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Vine iarna, bine-mi pare ...

Suport schiuri 3 perechi aluminiu Thule Deluxe
Pe bune. Meteorologii spun că avem şanse de a fi zăpadă peste 2 săptămâni. Va fi o surpriză pentru mulţi (mai ales pentru cei de la Drumuri şi Poduri sau cum se mai numeşte azi instituţia). Ideea este că ar fi timpul să scoţi la interval schiurile, să le pregăteşti şi ...

Şi aici vin cu o nouă surpriză. Nu o să vă vorbesc despre deja faimoasa Valea Prahovei, cu staţiunile ei de schi. Ci despre Staţiunea Covasna. Mulţi nu ştiu, chiar foarte mulţi, că aici, la noi, s-au încheiat lucrările la o nouă pârtie de schi de aproximativ 1400 de metri, cu instalaţii de teleschi! Mă rog, despre detaliile tehnice (inclinaţie, grad de dificultate şi restul) îţi voi spune într-un alt articol.

Da, ştiu: planificare, buget, bagaje, organizare şi tot restul pentru un timp petrecut undeva unde nu ai mai fost. Bagaje şi echipament în plus, ca să nu ai surprize. Neplăcute. Dar tu, fiind un aventurier, vei încerca şi această variantă. Cel mai bine ar fi dacă ţi-ai pune suportul de schiuri şi schiurile pe maşină şi ţi-ai face drum spre Covasna. La o adică, din orice direcţie şoselele sunt relativ bune, unele chiar foarte bune (de la Târgu Secuiesc anul acesta a fost dat în folosinţă tronsonul spre Covasna complet reînnoit). Ah, nu ai suport pentru schiuri? Nici o problemă. Ce zici de un suport schiuri Thule Deluxe 3 perechi, din aluminiu? De unde? Simplu! Aventuria.ro.  De-altfel acolo găseşti atât pentru închiriere, cât şi pentru vânzare toate cele necesare unui sfârşit de săptămână de ... aventuri. De ce am ales acel suport de schiuri? Pentru că este de calitate şi pentru că îţi poţi permite. Dacă ai dubii în ceea ce priveşte compatibilitatea suportului de schiuri cu maşina ta,  se rezolvă repede. Iei leătura cu ei, la telefon sau chiar pe pagina lor. Bani de unde? La Covasna preţurile sunt surprinzători de mici, iar dacă din bugetul de aventură pentru sfârşit de săptămână nu trebuie să scoţi mulţi bani, îţi rămân şi pentru suportul amintit. În definitiv, nu eşti pe Valea Prahovei, cu preţurile ei exorbitante.

Hmm, ce tot vorbesc aici, doar eşti aventurier. Pune schiurile pe suport şi direcţia Covasna. Vei fi plăcut surprins, cred.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012.

1 comentatori

Matei Wednesday, October 24, 2012 at 7:17:00 PM GMT+3

Asa e, inca putin si vine iarna, abia astept sa ma duc la poiana brasov sa ma dau cu skiurile. Sa speram ca o sa avem cat mai multa zapada iarna asta

Dofollow Blog