NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Statii de comunicare de la Cobra

Statiile radio de emisie si receptie de la Cobra sunt unele dintre cele mai cunoscute astfel de dispozitive si reprezinta solutia optima pentru soferii de autoturisme, care vor sa comunice eficient si in acelasi timp gratuit cu colegii sau cu alti participanti la trafic.
Faptul ca acest tip de statie este programabila pentru a putea fi utilizata si la nivel international, se dovedeste a fi de mare folos, mai ales celor care fac curse in afara tarii. Acest dispozitiv este foarte usor de instalat si folosit. Afisajul electronic face ca informatiile legate de puterea semnalului, precum si alte informatii, sa fie usor vizibile.
Datorita modalitatii de acordare electronica a frecventei permite ca aceasta sa se faca in mod foarte exact pe toate canalele. Accesul la canale se face foarte usor, deoarece exista un comutator special care comuta instataneu pe orice canal va doriti.

In plus, microfonul poate fi conectat sau deconectat foarte usor si rapid, ceea ce confera acestei statii un grad mare de fiabilitate.

Va recomand statii radio cobra si statii cb!

0 comentatori

Dofollow Blog